Kvegerö, Gnesta

Östra Kvarnsjövägen 6

Såld
  • 3 rum
  • 57 + 25 kvm
  • Villa

En sjönära pärla vid Kvarnsjön att njuta av lediga stunder.

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva en sjönära pärla vid Kvarnsjön, Gnesta. Den fina lilla stugan med ett av de bättre lägena i området vill hitta sin nya ägare. Ljust och fräscht och en riktigt somrig pärla

Nu ges ett unikt tillfälle att förvärva en sjönära pärla vid Kvarnsjön, Gnesta. Den fina lilla stugan med ett av de bättre lägena i området vill hitta sin nya ägare. Stugan är fint omhändertagen och renoverad genom åren där inget lämnats åt slumpen. Känslan i huset är mycket trivsam med det somriga köket och de öppna ljusa rummen. Husets klo är det inglasade uterummet och naturligtvis den fina vyn ner mot sjön. Här finns brygga och båtplats strax nedanför tomten för morgondopp eller kvällsfika. På tomten finns även rymliga förråd för trädgårdens alla utemöbler och grill och för övernattande gäster finns ett trivsamt eget krypin.
Trädgården är en dröm; här blommar det och barnen kanske kan plocka ett och annat smultron på tomten.
Att sitta uppe på tunet och blicka ut ger dig vila och harmoni och en egen insynsskyddad plats. På mycket kort avstånd finns även områdets badplats.
En mycket fin fastighet, så varmt välkommen!

I augusti planerar vi visning då familjen vill spendera en sista sommar här, så vi är tacksamma för om ni anmäler erat intresse via annonsen så håller vi er uppdaterade när det blir dags.

Mer om mäklarna