Hundby, Gnesta

Hundbyvägen 24

Såld
  • 4 rum
  • 85 + 30 kvm
  • Villa

Unik enplansvilla med loft i lantligt läge

Arkitektritad, unik villa i lantligt läge. Ljuvlig tomt och stort trädäck med nedsänkt spabad. Terass i soligt läge. Inrett uterum och mindre stuga på tomten. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stora fönsterpartier. Fin kvalité och standard på materialval. Två sovrum, två badrum och tvättstuga.

Detta är något alldeles speciellt. En vacker arkitektritad enplansvilla i två nivåer med väl utvalda material- och designdetaljer. Ett stort vardagsrum och kök i en öppen planlösning möter dig direkt i hallen. Det stora fönsterpartiet ger ljus och utsikt. Som går att öppna för att sudda ut känslan av inne och ute. Vackra takfönster ger rummet ytterligare karaktär. Trätrappan leder upp till en loftvåning med snedtak och en terass i soligt läge. Med en helt fantastisk utsikt mot grönskande ängar och den glittrande sjön. Två sovrum i ljusa färger, två praktiska badrum och en tvättstuga kompletterar huset.
Tomten är pricken över i:et till denna fantastiska villa. Flera planteringar och stenbeläggningar ramar in den härliga altanen. Här har ett spabad sänkts ner och sköna sittplatser formats runt. Ett uterum är inbjudande inrett för ljumma kvällar. En mindre stuga finns också att ha som övernattningsrum, förråd, bastu eller lekstuga. Allt målat i samma varma olivgröna färg. Allt hänger fint ihop. Det är byggt med tanke för umgänge och samkväm. För livsnjut och livskvalité.
Bara en kort promenad bort finns en charmig badstrand, med flytbrygga och sandstrand. En liten båtplats med picknickbord och en boulebana tillhör också samfälligheten.
Hundbyvägen 24 är ett hem att trivas i och att njuta av.
Du är varmt välkommen hem till ditt nya drömboende!

Mer om mäklarna