Mäklare Enskede/Farsta

Vi har god lokalkännedom om Enskede och Farsta. Vi hjälper dig att hitta exakt det du söker. SkandiaMäklarna drivs av arbetsglädje och engagemang och hjälper dig genom visning, budgivning samt alla juridiska bitar när det kommer till att skriva köpekontrakt.

Enskede/Farsta
Sockenvägen 534 12134 Enskededalen
08-600 31 41

Din mäklare i Enskede/Farsta

Att välja rätt fastighetsmäklare är viktigt. Vi på SkandiaMäklarna vill vara ditt självklara val. Vi har hjälpt kunder till en trygg bostadsaffär i mer än 20 års tid i Enskede och Farsta. Det gör att vi vet vad som är avgörande för en lyckad köp- och säljprocess. Välkommen till din engagerade mäklare i Enskede och Farsta!

Letar du efter nytt drömboende?

Vi har god lokalkännedom om Enskede och Farsta. Vi hjälper dig att hitta exakt det du söker. SkandiaMäklarna drivs av arbetsglädje och engagemang och hjälper dig genom visning, budgivning samt alla juridiska bitar när det kommer till att skriva köpekontrakt. Du kan även dra nytta av våra trygghetsförsäkringar och andra tilläggstjänster som underlättar flytten.

Vi förmedlar följande typer av fastigheter:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Nyproduktioner
  • Kommersiella fastigheter
  • Tomter
  • Uthyrning av lokaler

Går du i säljtankar?

Våra fastighetsmäklare värderar din bostad utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Vi hjälper dig att göra en tilltalande objektsbeskrivning som visar upp din bostads fulla potential. Vi har samarbete med firmor inom homestyling och städning och även flyttfirmor. Vi hjälper dig genom hela processen, från första mötet fram till dess att din bostad är såld.

Vi vill vara ledande fastighetsmäklare i Enskede och Farsta

Vår ambition är att ha 100 % nöjda kunder. Det som är en bra affär för dig är också en bra affär för oss. SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag. Vi är din lokala mäklare i Enskede och Farsta men vi har ett rikstäckande nätverk, en gedigen kunskap och kompetens att använda oss av. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig med din bostadsaffär oavsett om det gäller att köpa eller sälja.

Kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa just dig!

Våra mäklare i Enskede/Farsta

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.