Flistad, Vreta kloster

Flistad Gatugård 1

Såld
  • 5 rum
  • 105 kvm
  • Villa

LANTLIG IDYLL ANNO 1922

På vackert läge med milsvid utsikt ligger Flistad Gatugård 1 beläget, ett bostadshus anno 1922.

På entréplan finns ett ljust lantkök med gott om förvaring och generös matplats. Här finns fönster åt två väderstreck vilket skänker vackert ljus. Vidare finns ett gemytligt sällskapsrum och ett sovrum/allrum båda har fönster åt två väderstreck och vackra golv. På denna våning finns även ett helkaklat våtutrymme med dusch och wc.

En trappa upp finns tre fina sovrum, samtliga med fint laminatgolv ljusa väggar. Här kan du njuta av solen hela dagen och den magiska utsikten över åkrarna och naturen. Badrummet med wc, tvättmaskin och torktumlare. På övreplan finns även fantastiska förvaringsmöjligheter.

Otroligt vacker trädgård med möjlighet till flertalet sittplatser för att följa solens strålar. Här finns gott om träd om man vill söka sig till skuggan och vackra växter och blommor.

Till huset hör ett tidstypiskt uthus/byggnad. Här finns gott om utrymme för förvaring/ved/utemöbler. En del är även inredd till sovrum.

Huset ligger med ca 15 -20 min bilväg från Linköping, med ett vackert sydostläge får ni vackra soluppgångar över fälten, samtidigt som det är gångavstånd till förskola och skolskjutsar.
Bra bussförbindelse mellan Linköping - Vreta Kloster - Fornåsa - Motala med linje 620.

Detta är huset för dig som vill kombinera ett unikt lugnt och lantligt boende men ändå lätt kunna ta dig till Linköping.

Mer om mäklarna