Berg, Vreta kloster

Skansvägen 7

Såld
  • 4 rum
  • 81 kvm
  • Villa

Kedjehus i Berg med fin potential

Efter att ha haft samma ägare sedan 1976 är det nu dags för Skansvägen 7 att låta sig bekantas med en ny ägare.

Tag vara på denna attraktiva chans att förvärva ett välplanerat kedjehus med mycket stor potential, belägen på en lättskött tomt utmed en lugn gata i ljuvliga Berg.

Huset är disponerat på ett plan med boyta om 81 kvadrat. Här erbjuds två-tre sovrum, kök, vardagsrum, duschrum med toalett samt tvättstuga. Vidbyggt garage med tillhörande förrådsdel om 37 kvadrat (biyta). På baksidan finns ett uterum som vetter mot väster. Trädgården är plan och består av en tilltalande gräsyta med fin växtlighet.

Huset värms upp av fjärrvärme och har kommunalt vatten och avlopp. År 2016 byttes fönster och tak. Det finns goda chanser att kunna bygga ut huset vid behov.

Berg är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplanerna på Kungsbrohov, förskola på samma gata och gångavstånd till Ica-affären. Med bara några minuters promenad når ni slussarna, Kanalkrogen, Fröken Jennys restaurang, glasskiosk och minigolf.

Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. I Berg finns tre bra förskolor och en grundskola åk 1-6 som är mycket omtyckt.

Definitivt något för den händige. Missa inte denna chans - välkommen på visning!

Mer om mäklarna