Berg, Vreta kloster

Björnsbacken 19

Såld
  • 7 rum
  • 172 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla med stor potential i Berg

Efter att ha haft samma ägare sedan byggåret är det nu dags för denna fastighet att låta sig bekantas med en ny ägare.

Tag vara på denna attraktiva chans att förvärva ett stort, välplanerat hus med mycket stor potential, belägen på en fin hörntomt utmed en lugn återvändsgata i ljuvliga Berg. Fastigheten är högt belägen med en vacker vy ut över sjön Roxen.

Huset är disponerat på två plan med källare och en totalyta om hela 279 kvadrat. Här erbjuds fem sovrum, kök, två vardagsrum (ett på vardera våningsplan), två badrum med toalett, gästtoalett, samt källare med gillestuga, tvättstuga, duschrum, bastu och stora, generösa förvaringsutrymmen. Huset har en genomgående tidstypisk 70-talskaraktär där det mesta fortfarande är i originalutförande. Det finns två fungerande eldstäder.

Till huset hör ett fristående enkelgarage samt ett uteförråd i anslutning till garaget. På baksidan av huset finns ett inglasat uterum som vetter mot väster och omges av grönska. Trädgården är väl tilltagen och ger utlopp för rekreation, odling och mycket lek & spring.

Huset värms upp via fjärrvärme och har kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns indraget.

Berg är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplanerna på Kungsbrohov, förskolor på närliggande gator och gångavstånd till Ica-affären. Med bara några minuters promenad når ni Göta Kanal, slussarna, Kanalkrogen, Fröken Jennys restaurang, glasskiosk och minigolf.

Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum. I Berg finns tre bra förskolor och en grundskola åk 1-6 som är mycket omtyckt.

Definitivt något för den händige. Missa inte denna chans - välkommen på visning!

Mer om mäklarna