Viken, Viken

Kaprifolvägen 40

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Kedjehus med hörntomt, i populära Viken!

Välkommen till Kaprifolvägen 40 och detta ljuvliga kedjehus i gavelläge, beläget på ett plan i det eftertraktade området Viken!
Med 129 kvm fördelade över fyra rum och kök erbjuder denna bostad en trivsam och praktisk planlösning.

Redan vid tröskeln till huset möts du av en oemotståndlig välkomnande känsla. Genomtänkta detaljer och en harmonisk färgpalett skapar en direkt anslutning mellan entrén och resten av bostaden. Det naturliga ljuset som strömmar in välkomnar dig in i varje hörn och förstärker den öppna och inbjudande atmosfären. Det mest anmärkningsvärda draget i detta hem är den exceptionella öppna planlösningen som smidigt förenar kök, matplats och vardagsrum. Här har varje detalj utformats för att skapa den perfekta miljön för sociala tillställningar och gemensamma stunder.

För den som älskar att laga mat är detta kök en sann fröjd. Med moderna vitvaror, välskapade arbetsytor och en social köksö blir matlagningen i köket till en upplevelse. I anslutning till köket finner vi matplatsen som välkomnar stora sällskap i en ombonad och avslappnad miljö, den öppna spisen adderar en extra dimension av värme och charm.

Välkommen vidare in i detta hem och det charmiga vardagsrummet med enorm karaktär, beläget i ett valv som utgör själva hjärtat av huset. Genom vardagsrummet når du en av altandörrarna som leder ut till oasen på baksidan, där en uteplats och trädäck väntar med utsikt över den grönskande ängen.

Utöver detta finns tre rymliga sovrum, badrum, toalett och tvättstuga.
Med andra ord erbjuder detta hem en fantastisk möjlighet att flytta in direkt! I ett omtyckt och famijevänligt område, beläget nära skolor, förskolor och matbutiker. Dessutom goda kommunikationsmöjligheter och snabb tillgång till 111:an.

Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

Mer om mäklarna