Västerlösa, Västerlösa

Scoutstugevägen

Såld
  • 6 rum
  • 154 kvm
  • Villa

NYBYGGD ENPLANSVILLA MED LANTLIGT LÄGE

Unikt, rogivande, toppskick, livskvalité.... Attributen är många. Med ett utmärkt läge i utkanten av underbara Västerlösa ligger detta fantastiska Arkitektritade Ladhus helt ostört och omgivet av böljande landskap, perfekta platsen för avkoppling och rekreation!

Vi välkomnas av ett nybyggt enplanshus med charmig röd fasad. Huset är uppfört 2022-2023 med gedigna materialval och en fantastisk planlösning med suveräna sociala ytor och flertalet sovrum. Här finner vi ett otroligt smakfullt kök med beige skåpsluckor, stor köksö samt generös matplats som bjuder in till stora middagar i goda vänners lag. Fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Via altandörren når vi ut till husets baksida och dess underbara trädgård med utsikt över hästhagar. Här finns gott om plats för barn med spring i benen eller trädgårdsfester. Huset har två våtrumsmiljöer, en praktisk groventré med tvättstugedel och otroligt gott om förvaring i form av en stor klädkammare/förråd.

Utöver bostadshuset finns en carport med grusad uppfart samt ett stort förråd.

Med ett unikt och ostört läge i Västerlösa är livet på landet enkelt. Perfekt läge för dig som vill bo på landsbygden och samtidigt ha nära tillgång till det vardagen kräver. Huset är attraktivt beläget med 5 minuters bilfärd från Vikingstad och 20 minuter från Linköping.

Sammanfattningsvis är denna enplans villa en dröm för de som söker ett bekvämt boende med hög standard och fantastiska funktioner. Missa inte chansen att äga denna pärla på landet! Kontakta mig idag för att boka en visning!

Mer om mäklarna