Segerstad, Vålberg

Landviken 530

  • 4 rum
  • 140 kvm
  • Villa
Högstbjudande 6 950 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Harmoni vid Vänerns strand

Fantastisk nybyggd villa om 140 kvm i ett plan med fantastisk utsikt över Vänern i sydväst.

Fantastisk nybyggd villa om 140 kvm i ett plan med fantastisk utsikt över Vänern i sydväst. Otroligt låga driftskostnader med solpaneler.

Utvändigt är det en träpanel behandlat med sioo-x som ger friska och naturligt silvergrå träytor som håller under en mycket lång tid. Hela trädgården har med omsomg förberetts och anlagts med trädgårdsarkitekt. Allt är i minsta detalj planerat för platsen och har en känsla av harmoni.

Invändigt finns två gästrum, tvättstuga, ett master bedroom med walk-in-closet och en-suite duschrum. Utanför finns ett större badrum med kakel och klinker i moderna lyxiga färger och badkar

Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med högt till tak. Solskydd i sällskapsdelen Köket är från Marbodal av varianten Malevik mörk, påkostade bänkskivor och vitvaror. Utsikt över Vänern från rummet.

Varmgarage ger bekvämligt. Ansluten till fiber. I framtiden finns möjlighet för gemensam brygga och bryggplats nedanför huset.

Segerstadhalvön är känd för sitt varierande landskap och som utpost mot Vänern. Hit kan man komma utan båt men ändå få uppleva en skärgårdsmiljö med öar, hällmarktallskogar, granskogar, lövskogar, öppna gläntor och kulturlämningar. Sedan finns även flertalet närliggande sandstränder, klippor, badplatser, grillplatser, stigar och motionsspår inom naturreservatet. Endast ca 16 min till Bergvik köpcenter och ca 20 min till centrala Karlstad.

Boka visning

  • Välkomna till underbara Segerstad!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Segerstad, Vålberg

Landviken 530

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.