Uttran - Broängen, Uttran

Crusebjörns väg 26

Såld
  • 6 rum
  • 134 + 109 kvm
  • Villa

Rymlig villa med ett uppskattat läge

Med ett trevligt och naturnära läge hittar ni denna rymliga villa om totalt 243 kvm där baksidan angränsar mot skogen vilket skapar ett gott insynsskydd. Tomten består av plana gräsytor och naturtomt som ger sol från morgon till kväll. Uteplatserna går samman och ger flera olika användningsområden. Här finns dessutom pool (ovan mark) samt spabad.

Planlösningen invändigt får ses som flexibel med möjlighet upp till fem sovrum fördelade på samtliga plan vilket skapar plats för den större familjen. De sociala ytorna är framförallt på entréplan med separat kök och matplats samt vardagsrum som även det ger plats för matbord. Uteplatserna nås från både vardagsrum och kök där en del är inglasad.
Det finns två duschmöjligheter samt wc på alla tre plan.
Källarplanet har en mängd praktiska biytor samt möjlighet till uthyrning i teorin.
Nyligen har det installerats ett påkostat ventilationssystem (FTX) och ny ytterdörr med sidoljus och elektroniskt lås som kan kopplas till larmet.

Välkommen till Crusebjörns Väg 26 med ett uppskattat läge i Uttran där populära Broängsskolan finns på kort gång avstånd. Dessutom ligger sjön Utterkalven i närheten som har en vacker strandpromenad och båtbrygga.

Mer om mäklarna