Tyresö, Tyresö

Harrstigen 4

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Villa

Toppenfint enplansradhus ett stenkast från centrum!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information samt möjlighet till privatvisning.

Nu finns chansen att förvärva ett sällan till salu enplanshus på Harrstigen 4 med insynsskyddad innergård i bästa solläge bara ett stenkast från centrum och kommunikationer! Helrenoverat hus som bland annat erbjuder ett helkaklat badrum och gäst-WC, ljust och luftigt kök med mängder av förvaring, tre rymliga sovrum och en helkaklad tvättstuga.
Här blir boendekostnaden väldigt låg i och med egna solceller som täcker hushållselen samt en mycket välskött samfällighet där avgiften inkluderar det mesta övriga så som : Värme, vatten, tv, fiber, sopor, garage, tvättstuga och skötsel av gemensamma ytor.

Ta chansen när den väl ges!

- Huset helrenoverades invändigt år 2020.
- Solceller installerat 2021.
- Värmeisolerat förråd, totalrenoverat år 2022.
- Atriumhus med trevlig innegård.
- Tre sovrum i bra storlek.
- Garage i länga.
- Stabilt och enkelt boende i bra samfällighet.
- Direkt närhet till förskolor och skolor, affärer och bussar.
- Naturområden, ishall, simhall, gym, fotbollsplaner och rackethall inom promenadavstånd.

Väl i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen nås ett helkaklat badrum med dusch, wc, spegel, handfat med kommod.

Vidare nås det fullt utrustade och renoverade köket i vita snickerier och bänkskiva i ek. Köket är luftigt och ljust tack vare flera stora fönsterpartier, takfönster samt glasblock. Utöver det erbjuds mängder av matlagningsytor samt förvaringsyta genom lådor. Plats för matbord om 4-6 personer in till kök. I anslutning till köket nås den stilrena tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt överskåp med förvaringsutrymme. Från kök nås det väl tilltagna vardagsrummet med gott om plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang som rymmer hela familjen. Rummet får ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier.

Atriumhuset har tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, byrå/garderob samt övrigt möblemang att inreda med efter eget tycke och smak.
Det ena sovrummet har en separat ingång med hall och gäst-WC vilket gör det enkelt att göra om denna del för uthyrning eller som en tonårsdel då det ligger avskilt från övriga sovrum.

Till sist har vi den fantastiska innergården som både är helt insynsskyddad och erbjuder sol i bästa solläge! Innergården är helt trädäckad i två etage där både loungegrupp och matgrupp ryms. I en lugn och tyst miljö där man knappt hör trafiken från centrum man kan man njuta av solens stålar från morgon till kväll. Vill man njuta av skuggan ett tag finns två markiser att fälla ut, ena vid köksfönsterna och den andra vid det bortre sovrummet med egen ingång. Med ingång från innergården finns även ett nyrenoverat och isolerat förråd med gott om förvaring.

På framsidan finns ett staket som skymmer insyn från förbipasserande samt skapar ett extra utrymme för att kunna förvara cyklar etc.
En lång odlingsbänk full med jordgubbar på somrarna är placerad längs med förrådet på framsidan och för den som har gröna fingrar erbjuds ytterligare planteringsmöjligheter i krukor.

Ett toppenboende där ni kan flytta in och trivas från första stund!

OMRÅDET
Närområdet är lugnt och mycket barnvänligt med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder. Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service.
Spela racketsporter så som tennis, squash eller padel i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader ut mot Alby friluftsområde. Tyresta nationalpark/naturreservat återfinns en bit bort och hit kan man enkelt ta sig via Nyfors.
För den som gillar skärgårdslivet erbjuds olika båtklubbar i Tyresö.
I närområdet finns flertalet förskolor (Sagan och Gunghästen) och skolor (Stimmets skola,50 m, och Fårdala skola inom 500m).

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna