Centrala Tyresö, Tyresö

Östra Rudstigen 6

Såld
  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Villa

Eftertraktat & familjärt hem i centralt läge

Varmt välkommen till fantastiskt mysiga Östra Rudstigen 6 och detta sällsynta radhus i tegelbeklädd townhouse-stil i centrala Tyresö!

Huset är fördelat i två plan och erbjuder välplanerade och goda sociala ytor både inne som ute, badrum, wc samt gott om förvaringsmöjligheter genom bland annat ett stort förråd som nås vid entrén. Om man föredrar en större hall är det möjligt att inreda en del/hela förrådet. Om man vill är det även möjligt att inreda denna del som ett boendeutrymme.

Huset erbjuder även en fantastisk baksida med ett inglasat uterum som övergår till lekvänlig gräsmatta och är belägen i utmärkt läge där man avnjuter sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Allt detta på en lugn och ytterst familjär gata intill centrum där allt som kan önskas finns att tillgå runt hörnet.

- Ytterst sällan till salu - Passa på!
- Garage i länga tillhör.
- Inglasat uterum.
- Direkt närhet till förskolor och skolor.
- Naturområden, ishall, fotbollsplaner och rackethall inom promenadavstånd.
- Centrum såväl som utmärkta kommunikationer finns runt hörnet.
- Enkelt boende i suverän samfällighet.

Väl i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare nås ett fullt utrustat kök med gott om förvaringsytor genom över och underskåp samt bra med arbets- och avlastningsytor, perfekt för den matlagningsintresserade. Köket går i vita snickerier och är fullt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spis, ugn och fläkt.

Vidare i planet når vi det rymliga vardagsrummet som erbjuder gott om plats för flexibel möblering, goda ljusflöden från stora fönsterpartier samt utgång till baksidans uteplats och tomt.
Baksidans uteplats består av ett inglasat uterum med trädäckad altan samt vidare gräsytor med växtlighet. Solläget är det allra bästa som kan önskas med solskenets strålar från dag till sen kväll.
I entréplanet finns även en wc belägen intill trappa.

Övre planet består av tre sovrum varav två erbjuder plats för säng, nattduksbord samt andra enklare möblemang att inreda med efter eget tycke och smak. Det tredje sovrummet är rymligt och har en egen klädkammare. Här ryms plats för dubbelsäng, nattduksbord samt byråer.
På detta plan finns ett badrum med wc, badkar, handfat samt spegel.

På det stora hela en unik chans att förvärva detta mysiga radhus till något ni kallar ert!

OMRÅDET
Närområdet är lugnt och mycket barnvänligt med direkt närhet till allt vad Centrala Tyresö erbjuder. Bekvämt promenadavstånd till Tyresö C och all dess service.
Spela racketsporter så som tennis, squash eller padel i den närliggande rackethallen, eller varför inte gå en runda på den närliggande golfbanan. Dessutom nära till simhall, flertalet gym och restauranger.
Exceptionella kommunikationer mot Tyresö Strand, Gullmarsplan, Handen och Nacka. Under pendlingstider finns även direktbuss som tar dig direkt till Stockholm C.
I anslutning till fastigheten finns även lummigt skogsområde med närhet till promenadstråk för långa sköna promenader ut mot Alby friluftsområde.
I närområdet finns flertalet förskolor (Sagan och Gunghästen) och skolor (Stimmets skola,50 m, och Fårdala skola inom 500m).

VÄLKOMMEN HEM

Mer om mäklarna