Tumba Kassmyra, Tumba

Ödlevägen 13

Såld
  • 7 rum
  • 190 kvm
  • Villa

Rymlig villa för den stora familjen med ypperligt läge

I populära villakvarter finns nu möjligheten att förvärva denna väl genomtänkta villa som är optimal för barnfamiljen som både vill ha en god funktion men även ett läge som lever upp till mångas önskemål. Dessutom är huset i mycket gott skick vilket innebär att nästa familj slipper lägga ner resurser på kostsamma renoveringar.
Tomten är lätthanterlig och består mestadels av plana gräsytor samtidigt som den ligger en bit ovan gatan vilket gör att det känns ostört.
Uppfarten är stenlagd och ger plats för flera bilar varav två under den stora carporten.

Invändigt talar funktionen sitt tydliga språk med både sociala ytor och tre sovrum på entréplanet och kompletteras med renoverat badrum med bastu samt separat tvättstuga. Från det stilfulla köket nås den stora altanen som erbjuder ett perfekt solläge.
Övre plan medför en flexibilitet med sina två rymliga sovrum med gott om klädförvaring samt ett stort allrum. Vidare finns även här ett badrum samt generösa förvaringsytor i klädkammare och kattvindarna.

Detta är en villa som fungerar för de flesta familjerna där det dessutom finns möjlighet att växa.
Läget är formidabelt med korta avstånd till två av Botkyrkas mest omtyckta skolor. Här kan man låta barnen springa fritt då trafiken är minimal och dessutom är villan belägen på återvändsgata.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna