Skäcklinge, Tumba

Rådjursvägen 91

Såld
  • 3 rum
  • 104 kvm
  • Kedjehus

Smakfullt kedjehus med tomt i skyddat läge

Välkommen till detta trevliga boende som har ett ypperligt läge i området där tomten har generösa gräsytor angränsande mot allmänning. Dessutom erbjuder omgivningen ett extra lugn utan bilar och möjlighet för barnen att springa fritt.

Invändigt upplevs ett smakfullt, inrett hem med stilrena materialval. Bostaden präglas av genomgående rikliga ljusinsläpp som harmoniserar väl med möbler och de ljusa färgerna.
Entréplanet inbjuder till sociala tillställningar där vardagsrum, matplats och kök binds samman. Från köket nås uteplatsen som ger ytterligare utrymme under sommarhalvåret.
Vidare finns hall och helkaklat badrum kombinerat med tvättdel. Badrummet är precis färdigställt efter renovering. Våtrumsintyg finns under fliken dokument.

Det övre planet har två rymliga sovrum varav det ena har utgång till balkongen. Här finns möjlighet till ett ytterligare sovrum med godkänt bygglov för att sätta in ett extra fönster.
Även detta plan har ett badrum samt en klädkammare.

I området finns en uppskattad förskola, på korta avstånd nås flera andra alternativ samt, butik, Vårdcentral, tandläkare, idrottsplats samt gott om natur som erbjuder både gott om svamp och bär.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna