Tullinge Villastad, Tullinge

Murgrönsvägen 28

Såld
  • 6 rum
  • 138 kvm
  • Villa

Enplansvilla med fantastisk tomt

Murgrönsvägen 28 har mycket att erbjuda för den kräsne köparen. Denna arkitektritade kvalitetsvilla är välplanerad och genuin rakt igenom. Tomten om hela 2086 kvm och läget får de flesta att njuta och har något att erbjuda för alla. Välkomnande framsida med garage och en baksida där gräsytorna dominerar samtidigt som berget medför en trevlig och levande karaktär.

Planlösningen är väl genomtänkt med två sovrum i vardera gavel varav det ena har ett eget allrum, perfekt som barn- eller ungdomsdel. Dessutom har de varsitt helkaklat badrum.
Stora och luftiga sociala ytor i form av renoverat kök och vardagsrum med öppet upp till nock och en centralt placerad braskamin.
Slutligen finns även en separat tvättstuga med groventré.

Sammanfattningsvis är detta huset något för den som ställer stora krav på såväl planlösning som läge och tomt, men samtidigt vill ha nära till det mesta som familjen efterfrågar.
Dessutom har det uppdaterats med solcellspaneler.

OBS, sommarbilderna är tagna när säljarna köpte huset. Ett par tallar har avverkats sedan dess och solceller har tillkommit. Kan även finnas andra mindre avvikelser.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna