Tullinge Skog, Tullinge

Skogshemsvägen 60

Såld
  • 6 rum
  • 157 kvm
  • Villa

Välmående villa med skyddat & uppskattat läge

Skogshemsvägen 60 i Tullinge Skog måste man uppleva på plats.
Här flödar ljuset in i huset på ett naturligt sätt genom de stora fönsterpartierna och skapar en harmonisk och välmående känsla.

Känslan invändigt är inte det enda som sticker ut. Baksidan är något alldeles extra när det under sommarhalvåret grönskas och skapar en oas som är helt insynsskyddad med naturen som närmaste granne. Man sätter gränserna själv när det gäller planteringar och odlingar, förutsättningarna är redan klara att nyttjas.
Under årens lopp har det utförts kostsamma renoveringar samt energibesparande åtgärder, mer finns att läsa under renoveringar.

Planlösningen kommer inte göra barnfamiljen besviken oavsett ålder på barnen. Övre plan har tre mycket bra sovrum där samtliga har egen klädkammare. Vidare finns ett utbyggt badrum som innehåller både bad, dusch och bastu. Slutligen även ett allrum med fönsterpartier mot både fram- och baksida.
Entréplanet erbjuder de sociala ytorna med kök och matplats samt ett intilliggande vardagsrum med braskamin. Vidare finns ett rum anpassat för hemmakontoret, gäst-wc samt praktisk tvättstuga med gott om förvaring.

Att läget är attraktivt är uppenbart med gångavstånd till det mesta familjen efterfrågar.

Sammanfattningsvis är det nu dags för nästa familj att överta detta fantastiska hem!

Mer om mäklarna