Länna, Skogås

Vårvägen 1

Såld
  • 6 rum
  • 153 kvm
  • Villa

Unik drömfastighet med ljuvlig trädgård

Välkommen till detta otroligt charmiga hem med bevarad 40-tals charm blandat med nyrenoverad interiör.
Huset är totalt ca 249 kvm som löpande renoverats och byggts ut från 1999 till 2023 med påkostade materialval och genomgående hög standard.
2012 byggdes huset till med allrum, badrum och ett sovrum.

I den "äldre" delen finns flera tidstypiska detaljer som kakelugn, vackra skjutdörrar, trägolv samt fönsterbrädor av Italiensk marmor.
Det stora lantliga köket från Ballingslöv är renoverat 2005 med ljus inredning, gott om bänkyta av ek och granit samt vitvaror från 2005-2021.
Vardagsrummet är ett ljuvligt rum med vackert parkettgolv, kakelugn med marmorgolv, vackra fönsterpartier samt utgång till den charmiga och soliga verandan med utsikt över trädgården.
Här finns 3 sovrum, stort allrum som kan delas av om fler sovrum önskas samt renoverat helkaklat badrum från 2012.

I det inredda källarplanet finns hall, stort rum med trägolv och öppen spis, nytt påkostat helkaklat badrum från 2021 med badkar samt ny renoverad tvättstuga från 2023.
Hela huset har mycket goda förvaringsmöjligheter bla i garage/förråd i huset samt vind mm.

Beläget med lantlig känsla i lugna Länna nära Drevviken och omgivet av en fantastik äldre väl uppvuxen och lekvänlig trädgård.
Här finns vackra frukträd, sommarvatten som håller den stora planagräsmattan grön hela sommaren, stor solig altan och mycket grönska som skyddar mot insyn. Baksidan gränsar mot skog.

Stort fristående dubbelgarage med högt i tak, avlopp/vatten. Stor parkering/ infart med plats för flera bilar, släp båt mm.

Bra läge endast 5 minuters promenad till Drevviken med bad och båtklubb. Förskola och Engelska skolan finns i Länna och det är kort gångavstånd till buss. Med bil tar redan ca 20 minuter till City och i närområdet finns flera handelsplatser/centrum.

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna