Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

Korsholmsvägen 12

  • 4 rum
  • 125 + 10 kvm
  • Villa
7 980 000 kr

Havsnära läge med egen båtplats på Älgö!

Välkommen till Korsholmvsägen 12, en fin villa med härliga ljusa sociala ytor i en öppen planlösning och stora fönsterpartier i alla fyra väderstreck. Från köket och vardagsrummet har man fin access till den prunkande trädgården med stor gräsmattan och vackra planteringar. Från trädgården bjuds även en liten sjöglimt. Villan har stor potential med möjlighet att inreda råvinden för att erhålla ytterligare våningsplan.

Båtplats ingår på samfällighetens brygga med utsikt mot Grand Hotell Saltsjöbaden och Korsholmen. Badplats finns vid bryggan.

Älgö ligger i Stockholms innerskärgård, ca 4 km från Saltsjöbaden. På 10 minuter nås centrala Saltsjöbaden med flertalet affärer, skolor, idrottsanläggningar och serviceutbud. Det finns en SL-busshållplats ca fem minuters promenad från tomten. På 30 minuter nås Stockholm city. På ön finns fina grönområden för mysiga promenader och båt- och badmöjligheter erbjuds inom kort promenadavstånd. Man tar sig lätt och snabbt långt ut i skärgården med båt. I närheten ligger Älgö Gård som sommartid har tennisbana, kiosk och servering, sandstrand med lekplats samt klipp/bryggbad. Varje sommar anordnas simskola för barnen på ön. Dessutom finns fina skogsområden för promenader, bär- och svampplockning. I Solsidan finns bland annat anslutning till Saltsjöbanan och en mysig kvarterskrog.

I Saltsjöbadens Centrum som passeras på väg in mot City finns butiker och ytterligare närservice. Vid Nacka Forum i Centrala Nacka finns ytterligare ett stort köpcentrum med mycket generöst utbud. Älgö, nära Solsidan är en mycket populär del av Saltsjöbaden beläget nära natur och skärgård samtidigt som kommunikationer och allehanda service finns inom ett bekvämt avstånd.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

Korsholmsvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.