Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

Strandvägen 1

  • 10 rum
  • 195 + 183 kvm
  • Villa
Utgångspris 24 500 000 kr

Klassisk 60-tals villa med strålande sjöutsikt, pool och stora möjligheter!

Med ett fantastiskt läge på Solsidan och vidstreck utsikt över Erstaviken, finns denna underbara villa med stora sällskapsytor och tidstypisk arkitektur. Trädgården med fina planteringar, pool, stensatta uteplatser, garage, carport och uthyrningsdel. Möjligheten att bygga ytterligare våning finns!

Strandvägen 1, ett av Solsidans absolut finaste lägen med havsutsikt från stora delar av bostaden, trädgård och poolområde. Villan är uppförd på 60-talet med dess tidstypisk arkitektur som kännetecknas av stora fönster, öppna ytor som förenar vardagsrum, kök och matrum i en enkel modernistisk design. Dessa kännetecken i kombination med det utstickande taket, sammanfattar denna villa och dess tidsepok på ett fint sätt. På 60-talet blev det även väldigt viktigt att sammanfoga inomhus- och utomhuslivet, gärna med uteplatser i direkt anslutning till huset. Här finns ett ljuvligt uterum invid poolen under det uthängande taket i rakt söderläge. Flera fungerande eldstäder, många sovrum, två badrum och gäst-wc. Trädgården är bra planerad med plana ytor, fruktträd, pool, garage och gästlägenhet.

Den totala byggrätten är inte nyttjad på denna fastighet, varpå den som vill förädla och bygga på ytterligare ett våningsplan går det utmärkt. Säljarna har tagit fram förslag på ritningar och prisförslag finns.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

Strandvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.