Saltsjöbaden/Älgö, Saltsjöbaden

Fällströmsvägen 17

REDO™
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Villa

Drömmer du om att bygga hus i skärgårdsmiljö med havsutsikt? Då har du kommit rätt!

Välkommen till Fällströmsvägen 17. Här ges möjlighet att förverkliga ett drömboende i en naturskön villaidyll med magisk utsikt över havet längst ut på en återvändsgata. Vill du bygga ditt egna boende med en underbar utsikt över havet och skogen som din granne så är det nu till salu.

Här ges möjlighet att förverkliga ett drömboende med fin utsikt över havet. En unik tomt med strålande soluppgång över havet med vidsträckt utsikt över Ingaröfjärden och en magisk solnedgång med havsutsikt över Fällström mot Skogsö/Saltsjöbaden. Helt ostörd baksida som badar i sol hela dagen med en orörd naturtomt som bjuder på härlig lek i natur för barn och kojbyggen och bär och svamp i mängd. En stor tomt med bra byggrätt för ett suterränghus. Tomten är belägen i ett omtyckt och efterfrågat villakvarter med närhet till fina tennisbanor i en trevlig klubb där gemenskapen och trivseln står i fokus. Småbåtshamn i närheten. Enormt fågelliv & djurliv runt huset med Havsörnen ofta cirklande ovanför huset.

Följande info
- V/A Avgift är betald och installerad & uppdragen till där huvudbyggnad bör placeras. 2020.
- Fiber förberett upp till plats där huvudbyggnad huset
- En unik tomt på Älgö.
- Utsökt läge med utsikt.
- Möjlighet att bygga sitt drömhus med magisk utsikt över hav i 3 väderstreck samt unik natur på baksida huset.
- Endast några minuters promenad till bad, småbåtshamn, fotbollsplan och tennisbanor.

Byggrätten är bra med möjlighet att bygga i ett plan om 130 kvm i byggyta, ett plan med sluttningsvåning om 100 kvm byggyta. Till detta ges utrymme för attefallstillägg om 15 kvm. Vidare godkänner planen komplementbyggnad om 40 kvm varav den största får vara 30 kvm. Fristående attefallshus om 25 kvm i byggyta plus källare samt friggebod om 15 kvm kan också byggas. Bygglov/marklov krävs för ändring av färgsättning, sprängning samt fällning av träd.
Här finns flertalet möjligheter där bara kreativiteten sätter spärrar. Mer info för detaljplanen: https://webbkarta.nacka.se/

Varmt välkomna till fantastiskt vackra ÄLGÖ!

På Älgö finns härliga grönområden för mysiga promenader och båt- och badmöjligheter erbjuds inom kort promenadavstånd. Man tar sig lätt och snabbt långt ut i skärgården med båt.

I närheten ligger Älgö Gård som sommartid har kiosk och servering, barnbad med lekplats samt klipp/bryggbad. Varje sommar anordnas simskola för barnen på ön. Vidare finns tennisbanor och fotbollsplan. Dessutom finns fina skogsområden för promenader, bär- och svampplockning. I Solsidan finns bland annat anslutning till Saltsjöbanan och en mysig kvarterskrog.

Älgö ligger i Stockholms innerskärgård, ca 4 km från Saltsjöbaden. På 10 minuter nås centrala Saltsjöbaden med flertalet affärer, skolor, idrottsanläggningar och serviceutbud. Det finns en SL-busshållplats ca fem minuters promenad från tomten. På 30 minuter nås Stockholm city.

I Saltsjöbadens Centrum som passeras på väg in mot City finns butiker och ytterligare närservice. Vid Nacka Forum i Centrala Nacka finns ytterligare ett stort köpcentrum med mycket generöst utbud. Älgö, nära Solsidan är en mycket populär del av Saltsjöbaden beläget nära natur och skärgård samtidigt som kommunikationer och allehanda service finns inom ett bekvämt avstånd.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Saltsjöbaden/Älgö, Saltsjöbaden

Fällströmsvägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.