Romelanda

Ranneberg 182

Besiktigad Försäkrad
  • 3 rum
  • 71 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fint renoverat enplanshus med idylliskt läge nära sjö och natur!

Med ett idylliskt läge finner vi detta fina enplanshus som erbjuder ett stort altandäck med gott om plats för stora sociala aktiviteter eller enkla lata dagar. Följ solen från tidig dag tills en kväll på terrassen.

Huset bjuder på två sovrum samt kök och vardagsrum, samt har genomgått en större renovering och är således i väldigt gott skick. Det är genomgående ljusa färgval i huset och ett golv i valnötsimitation.

Tilltagen hall med klinker på golvet, en stor garderob med skjutdörrar och en platsbyggd förvaring. Vidare rakt fram når vi ett stort stilrent helkaklat badrum med grått klinker och vita kakelplattor på väggarna, kombinerad med en tvättdel. Vardagsrummet har ett härligt ljusflöde och stora ytor för socialt umgänge som rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Den centralt placerade braskaminen blir en riktig mysfaktor under vinterhalvåret. Köket är klassiskt och tidlöst med vita luckor och en bänkskiva i ek och ett ljust kakel.

Svartedalens naturreservat bjuder på vackra sjöar och är känd för sin vackra natur med friluftsliv, sportfiske, vandring, bad, svamp- och bärplockning. Med en kort promenad kan ni svalka er i en av dessa sjöar under heta sommardagar.

Boka visning

  • Bokad visning - Varm välkommen med er anmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Romelanda

Ranneberg 182

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.