Rimforsa, Rimforsa

Åsundavägen 19

Såld
  • 197 kvm
  • Villa

Drömhus med sjöutsikt i Rimforsa

Nu kan drömmen om ett stort hus vid vattnet förverkligas!

Med ett oerhört fint tomtläge med fri sikt över sjön Åsunden i idylliska Rimforsa erbjuder vi nu detta stora, välskötta hus som spänt väntar på en ny ägare.

Huset är väl omhändertaget och erbjuder generösa ytor på totalt 277 kvadrat (källaren inräknad). Huset rymmer generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning, stort extra vardagsrum, fyra sovrum, stort badrum, gästtoalett samt källare med flertalet förrådsutrymmen, hobbyrum och tvättstuga. Vidbyggt garage med elektrisk port och laddbox. Genomgående tilltalande skick med uppdaterade ytskikt, helkaklade våtrum, renoverat kök från HTH, fungerande eldstad och mycket mer. Från de flesta fönstren har man en underbar vy ut över vattnet vilket bidrar till en harmonisk hemkänsla.

Huset värms upp via bergvärme, har kommunalt vatten och avlopp, det finns solceller installerade för att minska energikostnader och fiber är indraget. Taket gjordes för drygt 20 år sedan och har god livslängd kvar.

Generöst tilltagen tomt på nästan 1 400 kvadrat med flera fina uteplatser med perfekt solläge i rakt söderläge mot sjön. Den höga nivån bidrar med en hänförande utsikt och både framför och bakom tomten finns ingen bebyggelse vilket skapar en lugn och privat känsla. På tomten finns en bastu intill ett av altandäcken. Det finns även en rymlig redskapsbod med gott om förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap, utemöbler m.m.

Sammantaget ett tacksamt, framtidssäkrat hus där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Att äga detta hus ger utlopp för sann livskvalitet i vardagen. Tillträde kan ske under sommaren!

Mer om mäklarna