Nydalen, Motala

Solögevägen 11

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 130 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 450 000 kr

Renoverad, friköpt villa i gott skick med högt och fritt läge

Välkomna till Solögevägen 11 i trevliga Nydalen!

Här bor Ni med ett högt och fritt läge i friköpt 1½-plansvilla som är uppförd år 1991-92 i norskt granvirke. Huset är mycket välskött där stora underhåll har utförts de senaste åren med hjälp av fackmän (se bifogad fil under flik "dokument och länkar" med utförlig information). Bland annat är badrum och wc renoverat 2019, fasad målad 2019, spolning och målning av tak utfördes 2020, luftvärmepump installerades 2019, nya element, uppdatering kök med nya köksluckor, snyggt spanskt kakel och vitvaror i rostfritt, byte tre ytterdörrar samt balkongdörr, byte varmvattenberedare, renovering ytskikt m.m. Fiber finns indraget.

Den välplanerade planlösningen består av ett fullutrustat kök med matplats samt stort vardagsrum i vinkel, praktisk tvättstuga med groventré och en wc på entréplanet. En trappa upp finns tre sovrum, stort badrum med både dusch och badkar. Gott om förvaringsutrymmen i förråd/klädkammare och i kattvindar. Dessutom finns uteplats med tak med anslutning till trädäck i härligt solläge där ni kan njuta av sommarkvällarna! Balkong med utgång från master bedroom.

Härlig välskött trädgård i flera etage med gräsyta, buskar och sten, en fin vit magnolia, trädgårdsland m.m. Trädgården är delvis omringad av staket och mur. Bilen parkeras smidigt i det friliggande garaget. På den asfalterade uppfarten finns utrymme för tre bilar. Vedbod i anslutning till garaget och ytterligare ett trädgårdsförråd.

Nydalen är beläget vid Vätterns östra strand, emellan Motala och Askersund. I området finns en blandning av friköpta villor och bostadsrättsvillor som används som både permanentboende och fritidsboende. (Läs gärna mer här https://boappa.se/nydalens-fritidsomradets-samfallighetsforening-motala ) Nydalens samfällighetsförening har hand om vatten, avlopp och väg. Kostnad till samfälligheten är fn 9400 kr/år för permanentboende och 6085 kr/år för fritidsboende. Det finns en småbåtshamn med möjlighet att ansöka om båtplats för medlemmar i Nydalens hamnförening. Det naturnära området erbjuder strand för bad och lek samt gemenskapsutrymmen så som grillplats och bastutunna med en härlig utsikt över Vättern.

Tillträde enligt överenskommelse. Om köparen önskar kan säljaren sälja delar av möblemanget. Välkommen att boka in dig på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planskiss entréplan
    Planskiss entréplan
  • Planskiss övre plan
    Planskiss övre plan

Nydalen, Motala

Solögevägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.