Mossen, Motala

Mossgatan 24

Besiktigad
  • 5 rum
  • 120 + 72 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 195 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Genuin villa på populära Mossen

Välkomna till Mossgatan 24 och en trevlig villa med ett bra läge på Mossen. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt villaområde med närhet till det mesta. Till centrum, köpcentrum i Bråstorp och stranden i Varamon är det bara någon kilometer.

På entréplan finns hall, duschrum, kök, matrum, vardagsrum och ett sovrum. Matrummet och vardagsrummet har fint ljusinsläpp från flera håll och ett härligt klassiskt parkettgolv med fiskbensmönster. I vardagsrummet finns en öppen spis (ej i bruk) samt utgång till en balkong. Köket har vita skåpsluckor och är ljust och rymligt. Sovrummet är bra placerat och har ett vackert slipat trägolv. Från hallen finns trapp till källarplan samt till ovanvåning. Ovanvåningen inleds med en möblerbar hall. Från hallen når man en mindre toalett samt de båda sovrummen och en stor förrådsdel. Det större sovrummet har tre fönster och är ljust och fint. Stor kattvind för bra förvaring. Det mindre sovrummet har dubbla fönster och egen walk-in-closet.

Källarplanet har tvättstuga med dusch och separat torkrum. Pannrum och ett inrett övernattningsrum med egen entré. Från utsidan når man till garaget. Fjärrvärme finns i gatan.

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mossen, Motala

Mossgatan 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.