Ljungsbro, Ljungsbro

Norra Cloettavägen 23

Såld
  • 6 rum
  • 143 kvm
  • Villa

Vackert hus med härliga ytor och pool/Ljungsbro

Vi är glada att kunna presentera detta vackra och charmiga hus anno 1949 med putsad fasad. Belägen på en lummig hörntomt väntar här ett hem som sträcker sig över två våningar samt en rymlig källarvåning.

I detta vackra 1 1/2-planshus finner vi välbevarade och vackra originaldetaljer som snyggt kombineras med smakfull och modern interiör. Entréplanet bjuder på gott om sällskapsytor med ett generöst vardagsrum, komplett med en mysig öppen spis som skapar en inbjudande atmosfär. Huset erbjuder en öppen och luftig planlösning som sammanför köket, matplatsen och vardagsrummet. På ovanvåningen finns vi tre fina sovrum, ett allrum med utgång till balkong. Önskas fler sovrum så finns möjlighet att skapa det. I källaren finns otroligt gott om utrymme till förvarings, möjligt sovrum, badrum, gäst wc, tvättstuga, bastu samt relax.

Materialvalen är påkostade och väl genomtänkta, vilket tillsammans med vackra fönsterpartier och en öppen spis som skapar en mysfaktor och en synnerligen attraktiv boendemiljö.

Utomhus lockar en elegant miljö, njut av det fantastiska och generöst ljusinsläpp och ta ett uppfriskande dopp i den inbjudande poolen eller varför inte ett dopp i spabadet en kylig vinterkväll. Poolen är en saltvattenpool, vilket innebär något mindre arbete.

Utemiljön är en välskött trädgårdsmiljö som är insynsskyddad och skapar en lugn oas för avkoppling. Gräsytorna sköts av robotklipparen. Detta hem är helt enkelt den perfekta platsen för dig och din familj att trivas i.

På tomten finns även en friggebod och nuvarande säljaren har installerat en laddbox för elbil.

Ljungsbro är en idyll med dess natur. I området finns fotbollsplaner, simhall, ishall, förskola och skola. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum, men även goda bussförbindelser. Med några minuters resa når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang. I närheten av bostaden ligger Bergs Slussar som är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Vintertid kan ni åka skridskor på bandyplan intill Kungsbrohov.

Området är helt enkelt en idyll för både vuxna och barn.

Mer om mäklarna