Vidingsjö, Linköping

Aftongatan 63

Såld
  • 5 rum
  • 129 + 10 kvm
  • Villa

Välplanerad villa intill Vidingsjöskogen

Precis i gränslandet där låghusen slutar och skogarna tar vid, finner ni denna välskötta familjevilla på 129 kvadratmeter på en attraktiv hörntomt med ett lugnt och skyddat läge.

Vi befinner oss i barnvänliga och omtyckta Vidingsjö, alldeles intill Vidingsjöskogen med grönskande omgivningar och motionsspåret ett stenkast bort. Huset är belägen långt in på en lugn återvändsgata med optimala förhållanden för familjens bästa.

Här erbjuds ett välplanerat och bekvämt boende i två plan med tre sovrum, två badrum, vardagsrum, matsal (möjligt fjärde sovrum) kök och tvättstuga med groventré. Det mesta i huset är i originalutförande sedan byggåret 1989. Genomgående fina ljusinsläpp, lättmöblerade ytor och goda förvaringsmöjligheter. Allt detta i ett familjevänligt koncept i en trivsam, avkopplande boendemiljö. Det finns en uteplats på husets baksida i söderläge, delvis under tak med markis som solskydd. Det finns även ett litet trädäck utmed garagebyggnaden. Lättskött trädgård med fin växtlighet. På husets framsida finns en rejäl garageuppfart med plats för flera bilar, samt ett enkelgarage.

Huset har besiktigats med normala anmärkningar. För dig som vill renovera och sätta din egen prägel är detta ett perfekt tillfälle att ta vara på!

Här bor du med goda kommunikationer in till city. Närhet till handel i såväl Ekholmen Centrum som Harvestads handelsområde. Bra barnomsorg i närområdet med flertalet förskolor och skolor.

Missa inte denna chans - välkommen på visning!

Mer om mäklarna