Vårdsberg, Linköping

Vimarka Kransberg 2

Besiktigad
  • 6 rum
  • 333 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 200 000 kr

Unik enplansvilla intill golf och natur

Välkommen till en unik möjlighet att få äga en fantastisk bostad belägen i storslagen natur endast 15 min från city.

Vi kan med stolthet och glädje presentera denna vackra enplansvilla som är uppförd 1980. Med en boyta på hela 333 kvadratmeter samt dubbelgarage, carport och poolhus är möjligheterna oändliga. Bostaden andas skandinavisk design med stora fönsterpartier, naturmaterial och praktiska funktioner. Dessutom finns generösa och öppna umgängesytor, flertalet sovrum, gediget och påkostat kök med matplats, lyxig våtrumsmiljö, praktisk tvättstuga.

Njut av morgonkaffet i solen på framsidan samtidigt som du blickar ut över blomstersprakande rabatter, lyssna till fågelkvitter och se naturen precis utanför. Du tar en kopp kaffe och njuter av en inbjudande pool i ditt blickfång. Gjuten pool med djupdel och 4,5x9 m omringad av stenbelagd yta. Här finns det solplatser att vistas på under dagens alla timmar. Poolhuset är ca 37 kvm, här finner du allrum, bastu, dusch wc samt plats för att klä om.

Hela fastigheten är väl omhändertagen. Tomten omgärdas av lummig och grönskande växtlighet samt erbjuder en friggebod, lekplats med gunga och sandlåda samt utmärkta uteplatser i olika väderstreck, bilen parkerar man med fördel på uppfarten eller i garaget. Här bor man på ypperligt bra läge i trivsamma och lugna kvarter med närhet till Linköping

-Missa inte chansen att äga denna pärla i Vårdsberg.

Ca 6000 kvm av fastighetens södra del är under avstyckning där ett positivt förhandsbesked lämnats för byggnation av en villa. För den som önskar kan även avstyckningen förvärvas av köparen av stamfastigheten.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vårdsberg, Linköping

Vimarka Kransberg 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.