Tokarp, Linköping

Fårhusvägen 50

Såld
  • 6 rum
  • 149 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla med bästa läget i Tokarp

Gedigen chans att förvärva en renodlad familjevilla på en attraktiv hörntomt med bästa läget i omtyckta Tokarp!

På Fårhusvägen 50 finner vi detta välplanerade hus i 1,5-plan på 149 kvadrat som förvaltats väl av nuvarande ägare som bott här sedan 1998. Allt yttre underhåll är gjort under de senaste tio åren vilket borgar för ett tryggt boende under många år framöver. Invändigt erbjuds här fyra sovrum, två badrum (ett på vardera våningsplan), stort kök med vardagsrum i öppen planlösning, allrum på övervåningen med balkong, tvättstuga, samt inglasat uterum.

Hela huset präglas av rymliga ytor samt en lugn, harmonisk hemkänsla, mycket tack vare det fina läget längst in på en lugn återvändsgata. Husets fina hörntomt vetter mot ett grönområde vilket skapar en avskild, privat atmosfär. Trädgården erbjuder gott om plats för lek och spring och det finns ett stort altandäck som breder ut sig i det bästa solläget åt väster på baksidan.

Till huset hör ett garage med en tillhörande förrådsdel, perfekt att förvara uteprylar i. Här finns en laddbox installerad för elbil.

I Malmslätt/Tokarp finns skolor upp till årskurs nio, flertalet förskolor, ett rikt föreningsliv på Hellgrenshagen med intilliggande elljusspår, fotbollsplaner och padelbanor. Det finns även en vårdcentral med apotek, ICA-butik, bageri och flera pizzerior. Härifrån finns det goda kommunikationer med lokaltrafiken och fina cykelvägar både mot Tornby-området och via Universitet in till Linköping city.

Sammantaget en mycket tacksam familjevilla som kommer kunna bli er trygga borg för en lång tid framöver. Välkomna på visning!

Mer om mäklarna