Sättuna, Linköping

Gallstrandsvägen 23

REDO™
  • 205 + 25 kvm
  • Villa

Lantlig idyll med ljuvlig utemiljö och pool/Sättuna

På rofylld grönskande tomt finns denna underbara fastighet som erbjuder modernt renoverad och stilren interiör i kombination med äldre charm, såsom trägolv och öppen spis.

Hela huset genomsyras av kvalité i varje detalj med sin ljusa inredning, stora fönster som skapar en behaglig och trivsam boendemiljö. Interiören erbjuder generösa och sociala sällskapsytor, öppen spis och vackra trägolv och charmigt kök med tillhörande skafferi. Vidare finns ett flertal sovrum, två helkaklat badrum och separat tvättstuga.

Utemiljön är förtjusande och erbjuder en lyxig oas av avkoppling! Poolområde med trädäck som erbjuder gott om plats för flera solstolar. En trappa upp finns ett spabad att värma sig i. Njut av varje minut i denna paradisiska miljö och luta dig tillbaka och njut av solens värmande stålar. För att förlänga årstiderna så finns ett fint uterum, här ryms stora sällskap, inta middagen under tak och njut av den vackra gräsmattan omgiven av frodig växtligheter som skapar en naturlig atmosfär.

Här erbjuds även otroligt gott om förvaring, garage och stor uppställningsplats för 2-3 bilar.

Ypperligt läge i Sättuna med underbar natur i sällskap med alla de bekvämligheter man behöver. Här bor du med ett bra läge blott 3 min till Tornby köpcentrum och bara 350 m från sjön Roxen. God bussförbindelse in till city och med bil tar det endast 5-10 minuter.

Varmt välkomna på visning av detta paradis som har allt!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sättuna, Linköping

Gallstrandsvägen 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.