Lambohov, Linköping

Boställsgatan 58

Såld
  • 5 rum
  • 130 + 25 kvm
  • Parhus

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av det eftertraktade och charmiga Lambohov!

Detta fantastiska friköpta parhus, beläget på en hörntomt, bjuder in till en livsstil av bekvämlighet, komfort och närhet till både stadspuls och natursköna omgivningar.

Med en privat och grönskande baksida samt ett generöst uterum, erbjuder detta hem en oas av lugn och avkoppling mitt i vardagens hektiska tempo. Här kan du njuta av sommarens ljumma kvällar i en idyllisk trädgårdsmiljö eller bjuda in vänner och familj för härliga utomhusmiddagar året om.

Inuti huset möts du av en smakfullt renoverad interiör där varje detalj har noggrant valts ut för att skapa en harmonisk och modern atmosfär. Det stora köket är en dröm för den matlagningsintresserade med högkvalitativa material och modern utrustning. De två badrummen samt tvättstugan är alla renoverade och erbjuder både stil och funktion.

Med gott om plats för hela familjen erbjuder detta hus en välkomnande hall, ett modernt kök, två lyxiga badrum, en praktisk tvättstuga och generösa sällskapsytor inklusive vardagsrum och matrum. Dessutom finns tre sovrum med möjlighet till ett fjärde, vilket ger gott om utrymme för både avskildhet och gemenskap. De genomtänkta förvaringslösningarna gör det lätt att hålla ordning och reda i hemmet.

Läget är svårslaget med närhet till utmärkta kommunikationer som tar dig smidigt till både stadskärnan, Universitetet, US, och näringslivsområden som Mjärdevi. För den aktiva finns också naturen runt hörnet med möjlighet till både rekreation och motion i det vackra eklandskapet Tinnerö.

Med ett rikt serviceutbud, förskolor och skolor inom bekvämt avstånd, är detta ett perfekt hem för den kräsne köparen som söker det bästa av både stadsliv och naturupplevelser. Missa inte chansen att kalla detta underbara hus för ditt hem ? kontakta oss redan idag för att boka din personliga visning!

Mer om mäklarna