Hjulsbro, Linköping

Ektunavägen 73

Såld
  • 155 + 97 kvm
  • Kedjehus

Ett älskat hus i Hjulsbro söker en ny familj

Rikta era blickar mot detta välskötta hus på Ektunavägen 73!

Denna rymliga familjevilla erbjuder inte bara ett hem, utan en livsstil där harmoni och familjetid står i fokus. Med en imponerande totalyta om 250 kvadrat är detta ett hem där ni verkligen kan sträcka ut er och skapa minnen för livet.

Läget är perfekt för er som önskar en lugn tillvaro i ett barnvänligt område. Här leker barnen tryggt på gatan medan ni njuter av den fridfulla atmosfären. Detta underbara hem är mer än bara en bostad, det är en inbjudande plats redo att välkomna er och era drömmar. Ni behöver bara flytta in för att börja trivas samtidigt som det finns en generös flexibilitet när det kommer till planlösningen. Här kan ni förverkliga era visioner och skapa ert eget unika boende, anpassat efter just era behov och önskemål.

Detta hem erbjuder inte bara en trivsam och modern interiör utan också närhet till allt ni behöver. Med en rik variation av serviceutbud, skolor och förskolor i omedelbar närhet behöver ni aldrig kompromissa med bekvämlighet. Kommunikationerna är smidiga och naturen finns bara ett stenkast bort för er som älskar att ta promenader eller löprundor i vackra omgivningar.

Välkommen till ett hem där varje dag känns som en semester!

Mer om mäklarna