Hjulsbro, Linköping

Ekebyvägen 6

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Villa

Underbart enplanshus i barnvänligt kvarter!

Med ett lugnt, skyddat läge i familjära Hjulsbro ligger detta välplanerade enplanshus med en västervänd tomt där solen strålar in så gott som hela dagen.

Detta karaktärsfulla hus har låtit renoveras av nuvarande ägare med varsam hand. Den genuina 60-talskänslan är bevarad samtidigt som kök, badrum och ytskikt är nyligen uppdaterade. Perfekt för dig som bara vill flytta rakt in och börja trivas direkt från första stund. Du kliver in i en rymlig entréhall med en separat gästtoalett. Hallen slussar dig vidare till vardagsrummet några trappsteg ner i ett eget etage. Vardagsrummet har stora, luftiga ytor, generös takhöjd och ett rejält fönsterparti där ljuset flödar in och skapar hög trivsel. Här kan man gå ut på altanen och njuta av den vackra trädgården och solen. Vardagsrummet är utrustat med en fungerande kakelugn och här går det att avdela till ett tredje sovrum.

Köket är välutrustat och designat i ett tidstypiskt utförande. Här finns en matplats intill fönstret. Vidare finns ett stort, helkaklat badrum med tvättmaskin, ett sovrum som används som walk-in-closet, master bedroom (utrustat med AirCondition) samt ett förrådsutrymme.

Till huset hör ett garage med en förlängd del som vetter mot baksidan med två förrådsutrymmen samt ett isolerat gästrum. Det finns även en friggebod på tomten som kan nyttjas som gäststuga. Altan under tak och en fin, grönskande trädgård med fruktträd och odlingsmöjligheter. Robotgräsklippare till gräsmattan på framsidan ingår i husköpet.

Lägesfaktorn på det här huset kan betraktas som renodlad perfektion. Att bo i Hjulsbro är en väl avvägd kompromiss mellan att bo i stan och på landet. På den lugna gatan utanför färdas knappt några bilar samtidigt som skog och natur befinner sig inom räckhåll. Ta på dig löparskorna och spring utmed den närliggande Stångån och vidare bort till Åbysäckens upplysta motionsspår (som även blir skidspår vintertid). En kort promenad bort finns en fin badplats med möjlighet till fiske. Det finns en stor lekplats i närområdet som lockar till aktivitet för barnens bästa. Vi finner även en välsorterad Ica-butik, Laszlos kvarterskrog, skolor och förskolor på bekvämt avstånd. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet ligger även Landeryds golfbana, Ekholmen centrum och Harvestads handelsområde.

Missa inte detta tillfälle - välkommen på visning!

Mer om mäklarna