Gottfridsberg/Tornhagen, Linköping

Hammarkindsgatan 32

  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Radhus
Utgångspris 4 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Radhus med sociala ytor och trädgård i söder/ Gottfridsberg-Tornhagen

I ett lugnt och familjevänligt område presenterar vi nu denna otroligt charmiga enplansvilla med fint inramad trädgård och gott om plats för både umgänge och familjeliv. Ett hem med härliga sällskapsytor där ni umgås i det väl tilltagna vardagsrummet, uterummet och i det lättarbetade köket med fönster som fyller rummet med ljus. Bostaden är i ett gyllene skick, där man lyckats bibehålla och återskapa 60-tals charmen. Bostaden har tre bra sovrum, och vi kan också glädja er med dubbla badrumsmiljöer.
Vardagsrummet är generöst i storlek och har ett fin ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Från denna del når du ut till uterummet som förmedlar en mysig känsla och som skapar en fin kontakt mellan husets sällskapsytor men det ger också en fin övergång mellan inne och ute. Plan och lättskött trädgårdstomt där man har full uppsyn över barnen samtidigt som läget gör att man kan unna sig en stund i solen. Bilen ställer man bekvämt på uppfarten som ger plats för två bilar, laddstolpe finns installerad till er som har elbil. Här finns även ingång till ett förråd.

Gottfridsberg/Tornhagen är ett trivsamt område med närhet till Universitetet, Mjärdevi och Gamla Linköping samtidigt som Linköpings city ligger på bekvämt cykelavstånd. För den som föredrar naturen ligger Vallaskogen inte långt ifrån samt Linköpings golfklubb för den golfintresserade. Goda busskommunikationer in till resecentrum och med matbutiker några minuters promenad bort. Ett boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. I området finns även skola och förskolor.

Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Bokad visning, kontakta mäklaren för tid. Välkomna!

  • Bokad visning, anmäl dig via hemsidan eller till ansvarig mäklare, Varmt Välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gottfridsberg/Tornhagen, Linköping

Hammarkindsgatan 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.