Blästad, Linköping

Grindgatan 36

Såld
  • 4 rum
  • 119 kvm
  • Villa

GENUINT TREVLIGT ENPLANSHUS

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett mycket tilltalande enplansradhus i omtyckta Blästad!

Här erbjuds ett genuint trevligt boende i bekvämt format på ett plan. Huset ligger i ett bilfritt område, med fina, grönskande omgivningar som bidrar till en avkopplande atmosfär och en påtaglig hemkänsla.

Invändigt finns tre bra sovrum, ett ljust kök med generös matplats, ett socialt utformat vardagsrum med stora fönsterpartier mot innergården, ett helkaklat duschrum, separat gästwc och en tvättstuga. Det finns även en rymlig klädkammare med god förvaringskapacitet.

Interiören präglas av genomgående fina ekparkettgolv, ljusa ytskikt och generösa ljusinsläpp.

Utvändigt finner vi en härlig altan i bästa solläge, här finns markiser att fälla ner om solen blir alldeles för varm.

Till huset hör ett garage i länga som ligger ett stenkast bort. Där finns även ett stort antal uteparkeringar för de boende i området och besökare.

Blästad är ett familjevänligt område som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Här finns gott om fina grönområden med lekparker, aktivitetsparker och skogsdungar med fina promenadstråk. På bekvämt avstånd ligger Ekholmens centrum med sitt breda serviceutbud. Goda kommunikationer med buss och cykel till övriga staden. För dig som föredrar att vistas i naturen ligger Vidingsjöskogen inom räckhåll med generösa möjligheter till långa promenader och löprundor.

Mer om mäklarna