Berga, Linköping

Gravörsgatan 10

Såld
  • 4 rum
  • 147 kvm
  • Villa

RADHUS MED KARAKTÄR

Välkomna till Gravörsgatan 10 och detta utmärkta radhus med attraktivt läge i populära Berga. Här finner vi ett välskött hus med mycket karaktär och genomtänkt planlösning. Huset erbjuder stora sociala ytor på entréplan med ett fantastiskt sällskapsrum som sticker ut. I rummet är det öppet till nock, de synliga träbalkarna bidrar till en fantastisk karaktär och rymd. Spiraltrappen leder oss upp till ett inrett vindsloft som idag används som allrum, men går att ha som sovrum, här sipprar fint ljus in via takfönstren. Entréplan erbjuder i övrigt två bra sovrum, ett loungedel/allrum, stort och rymligt kök med gott om plats för hela familjen att samlas och umgås i, smakfullt, nyrenoverat badrum som förmedlar hotellkänsla, gästwc samt en renoverad tvättstugedel med goda förvaringsmöjligheter.

Huset har de senaste åren renoverats med nya ljusa fina väggar och nytt fint parkettgolv.

Trevlig och barnvänlig trädgård med behändiga gräsytor, på baksidan finns trädäck med en paviljong och på framsidan finns ytterligare en uteplats med trätrall. Från köket finns ett inglasad uterum där många timmar kommer tillbringas. Garage och asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar, här finns även en laddbox för elbil installerad.

Areauppgiften enl fastighetsutdraget är 119 kvm. Uppmätt boarea med vindsloft, takkupor och ombyggt förråd till tvättstuga blir ca 147 kvm, se dokument.

-Ett hus att trivas i, välkomna hem!

Mer om mäklarna