Barhäll, Linköping

Ripgatan 20

  • 8 rum
  • 135 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Rymlig familjevilla i citynära Barhäll!

Rikta era blickar mot Ripgatan 20 och detta fantastiska hus i Barhäll som inte lämnar något åt slumpen!

Med härligt läge i uppvuxna kvarter ligger detta hus med källare mitt i villaidyllen. Närmsta lekplats för barnen ligger tvärs över gatan.

Huset har en härlig 60-talskaraktär med mycket funktion och praktiska ytor samt en charmig trädgård med grönska och uteplats under tak. Här finns även garage och plats för flera bilar på uppfarten.

Den stora öppna hallen välkomnar med rymd och ljus och lämnar därmed ett hemtrevligt första intryck. Till höger finns det välskötta och trivsamma köket som rymmer matplats och intill detta ett separat matrum som ligger i vinkel mot det trivsamma vardagsrummet som rymmer både bekvämare soffdel och matsalsdel. En fin kakelugn pryder vardagsrummet och här finns utgång till uteplats under tak i västerläge. På entréplanet finns ytterligare fyra rymliga sovrum där funktionen kan varieras. Ett kaklat duschrum samt en gästtoalett ryms också i detta plan och en trappa ner finner vi generösa och funktionella, ljusa biytor. Sovrum med stor klädkammare, hobbyrum, dusch med tillhörande bastu samt tvättstuga och generösa förvaringslösningar med många platsbyggda garderober. I källaren finns även en uppbyggd bar samt en vinkällare. Separat källarentré finns.

Trädgården är noggrannt planerad och innehåller flertal spännande träd såsom parkaralia, magnolia, gulved och perukbuske. Det finns flera små äppelträd, ett körsbärsträd, stora odlingslådor med rabarber, sparris, jordgubbar, och bärbuskar. Kryddörter och en vinranka trivs bra här liksom flera rosor. Alltihop ramas in av häckar runt om.

Huset värms upp via bergvärme, fiber finns indraget och nuvarande ägare har byggt ut FTX-ventilationen. Det finns frikyleanläggning i sovrumshall och vinkällaren.

I Barhäll har man ett kort cykelavstånd till stadskärnan och nära skog och natur vid Rydsskogen med fina motionsslingor samt handelsområdet Tornby inom nära räckhåll. Man cyklar också till LiU och Mjärdevi på ca 10 minuter.

Ett hus som måste upplevas på plats - välkomna på visning!

Boka visning

  • Viktigt att du anmäler dig till visningen. Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Barhäll, Linköping

Ripgatan 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.