Åleryd, Linköping

Gösvägen 10

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Villa

Trevligt boende i populära Åleryd

Välkommen till detta trevliga radhus i ett plan, beläget i ett lugnt och populärt område. Med en boyta om 98 kvm erbjuder detta hem välplanerade ytor för hela familjen att trivas på. Husets attribut är bla det fina köket som går i den gråa linjen, vardagsrummet med generös takhöjd och en eldstad som förhöjer känslan. Boendet erbjuder även ett helkaklade badrum med dusch som ger både komfort och bekvämlighet för alla i familjen. 3 sovrum och två härliga uteplatser. Samtliga ytskick är renoverade och håller en god standard både interiört och exteriört. Det finns otroligt bra med förvaringsytor, utvändigt finns flertalet förråd. Här är det bara att flytta in och börja trivas.

Trädgården är delvis insynsskyddad och inbjuder till avkoppling och lek för både små och stora. Utanför trädgården finns en stor allmän gräsyta och en lekplats -perfekt för barnfamiljen.

Detta radhus är verkligen ett perfekt hem för familjen som söker en trivsam, lättskött och bekvämt boende i ett plan som dessutom ligger i en lugn miljö. Med närheten till skolor och andra bekvämligheter är detta ett eftertraktat område.

Tveka inte att boka din visning och ta chansen att förvärva detta fantastiska radhus i Åleryd.

Mer om mäklarna