Örtomta, Linghem

Örtomta Hageby Mellangård 3

Såld
  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Villa

Lantligt paradis med högt, fritt läge!

Rikta era blickar mot detta lantliga paradis som nu söker en ny ägare!

Med ett naturskönt läge på landsbygden utanför Örtomta finner vi denna sagolika fastighet med förutsättningar för livskvalité i sin renaste form. Stor, användbar tomt på drygt 3 500 kvadrat med gott om möjligheter för bl.a. odling. Huset är ett charmigt 30-talshus som byggdes ut i vinkel på 80-talet. Total boyta på 136 kvadrat om fem rum och kök. Huset är välskött och håller ett gott genomgående skick med bl.a. fullutrustat kök, två våtrum, inglasat uterum och goda förvaringsmöjligheter.

På den stora tomten finns gott om ytor för lek och spring. Tomten utgörs både av gräsytor, bergknalle och ett mindre område med betesmark/damm. Det finns ett spabad som är placerat intill uterummet samt en mindre stallbyggnad som i nuläget används som redskapsbod. Underbar atmosfär med vacker natur överallt i omgivningarna.

Lägesmässigt ligger detta hus väldigt bra, endast några minuter utanför Örtomta där vi hittar närmsta förskola. Några kilomoter bort ligger Askeby samhälle där vi hittar närmsta skola. Ca 10 minuter bort ligger Linghem med Östgötapendeln, högstadieskola och matbutik. Till Linköping tar det ca 20 minuter att köra med bilen och till Norrköping tar det ca 25-30 minnuter. Goda busskommunikationer från Örtomta.

Drömmer du om livet på landet är detta verkligen ett tillfälle att vara på!

Mer om mäklarna