Linghem, Linghem

Kråksångsvägen 38

Såld
  • 4 rum
  • 114 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla i tacksamt format

Nu vill vi presentera en fin möjlighet att förvärva ett tryggt och säkert hus i gott skick som spänt väntar på en ny ägare!

Vi befinner oss på en lugn, barnvänlig gata i attraktiva Linghem, med kort promenadavstånd till pendeltågsstation, barnomsorg och matbutik.

Huset erbjuder en tacksam planlösning med entréplan om 114 kvadrat som rymmer ett modernt, fullutrustat kök, ett socialt utformat vardagsrum, praktisk entréhall med förvaringsmöjligheter, tre rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Källarplanet erbjuder en stor gillestuga med eldstad, ett väl tilltaget hobbyrum, toalett, tvättstuga med badkar och bastu samt två förråd och en matkällare. Vidbyggt garage med tillhörande förråd som man har access till direkt från huset.

Nuvarande ägare har bott här sedan år 2000 och har tagit väl hand om huset genom åren. Huset värms upp med fjärrvärme och det är kommunalt vatten och avlopp. Besiktning är gjord med få anmärkningar.

Utemiljön består av en prunkande trädgård med rik växtlighet och vackra träd som omgärdar huset på ett fint sätt. Tomten är en stor hörntomt som är avskärmad och befriad från insyn vilket bidrar till en privat atmosfär. På baksidan i bästa solläge finns ett inglasat uterum och ett tillhörande altandäck. Goda möjligheter för odling och rejäla gräsytor för lek och spring!

Lägesfaktorn är optimal med ett lugnt och tryggt bostadsområde. Närheten till natur och friluftsliv är påtaglig, på kort promenadavstånd finner ni motionsspår, idrottsplats och badplats. Gott om skolor och förskolor finns på bekvämt avstånd, likväl ett brett serviceutbud vid Himna Centrum som erbjuder välsorterad matbutik, apotek och vårdcentral. Kommunikationerna är mycket goda med bl.a. Östgötapendeln som har täta avgångar till bl.a. Linköping och Norrköping. Dessutom flertalet bussförbindelser med närområdet. Med bil tar det 15 minuter in till Linköping.

Sammantaget är detta ett riktigt bra hus där det bara är att flytta in och börja trivas från dag ett. Välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna