Askeby, Linghem

Lilla Greby 3

Såld
  • 5 rum
  • 158 + 100 kvm
  • Villa

Lantligt drömhus med dubbelgarage, pool och inglasat uterum

Låt drömmen om ett liv på landet få förverkligas här och nu. Det här välskötta huset söker nu efter en ny ägare efter ha varit i samma familjs händer sedan byggåret 1980.

Här presenterar vi ett stort, friliggande hus med en totalyta på 258 kvadrat belägen på en väl tilltagen tomt om drygt 3 600 kvadrat. Vi befinner oss några hundra meter in på en enskild väg två kilometer utanför Askeby.

Huset erbjuder tacksamma ytor med tre sovrum (möjlighet att avdela till fler om så önskas), vardagsrum med fungerande eldstad, stort kök med matplats, allrum på övervåningen, två helkaklade badrum (renoverade 2016) samt källare med gillestuga, träningsrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Genomgående fräscha ytskikt och fina ljusinsläpp. Dessutom erbjuds ogenerade vyer ut över den vackra kringliggande naturen.

Från vardagsrummet når du ett fantastiskt, inglasat uterum på generös yta där du vidare slussas ut till altanen och poolområdet som anlades 2019. Den vackra trädgården gör ingen besviken med sina stora, lättskötta gräsytor och rika växtlighet. Här finns ett växthus och goda möjligheter för odling.

Ägandet av detta hus bäddar för ett tryggt och bekvämt boende med busshållplats några hundra meter bort och direkt närhet till både förskola och grundskola. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp, är ansluten till fiber och värms upp via bergvärme. Huset har dessutom renoverats löpande med varsam hand under de senaste åren både invändigt och utvändigt. Solceller installerades på taket 2023.

Det geografiska läget är mycket tacksamt med 13 minuters bilfärd till SAAB och knappt 20 minuters bilfärd till Linköpings innerstad. I närområdet finns förskola och skola samt en obemannad livsmedelsbutik. Närmsta busshållplats ligger några hundra meter från fastigheten.

Då nuvarande ägare ej bor i huset längre kommer det visas delvis omöblerat.

Välkommen att ta vara på möjligheten om ett drömboende på landet!

Mer om mäklarna