Kristinehamn, Kristinehamn

Norra Ringvägen 17

REDO™
  • 9 rum
  • 162 kvm
  • Villa

Stor villa med plats för hela familjen!

På Norra Ringvägen 17 finns nu villan för hela familjen! Huset erbjuder en boyta på 162 kvm, utöver detta en källare på 91 kvm vilket ger möjlighet till många sovrum, goda förvaringsmöjligheter och sociala tillställningar.

I husets söderläge finner du ett väl tilltaget trädäck samt balkong för solens alla dagar, trädgården omges av grönskande buskage vilket ger gott insynsskydd. Här finns plats för både lek och middagar under sommarhalvåret!

På entréplan möts du av en boendeyta med härlig rymd som disponeras över kök, matsal, vardagsrum, wc samt ett sovrum. Övervåning med chans till 5 sovrum, duschrum samt goda förvaringsmöjligheter. Via ett av de större sovrummen når du balkongen i söderläge vilket ger dig många timmar av värme och ljus. På källarplan ges gott om utrymme för förvaring samt tvättstuga.

Huset är byggt med en bra planlösning och ger er generösa sällskapsytor för sociala tillställningar. Huset är beläget i ett trivsamt bostadsområde, inom promenadavstånd har du tillgång till förskola, låg, mellan, högstadium samt matbutiker.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kristinehamn, Kristinehamn

Norra Ringvägen 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.