Centralt, Kristinehamn

Nya Kyrkogatan 6 & 8

Såld
  • 8 rum
  • 230 kvm
  • Villa

Sekelskiftesdröm med centralt läge!

Varmt välkommen till detta synnerligen vackra sekelskifteshus på Nya Kyrkogatan 8!

Villan är i två plan och har en bostadsyta om hela 230 kvm. Här bor du i ett hus med stor karaktär, högt i tak, stuckaturer, kakelugn samt detaljer som gör intryck på alla som kommer på besök.
I affären ingår även tomten med adress Nya Kyrkogatan 6. På gårdsplanen finns det ett rymligt garage och förråd samt hela 14 parkeringsplatser och på den stora soliga terrassen kan man samla många till både fest och andra sammankomster.

Här finns även stora möjligheter att fortsätta att utveckla trädgården med t.ex. växthus och odlingar.
Innanför dörren känns hemtrevnaden med en gång och både över- och undervåningen erbjuder såväl kök och badrum som sovrum och sällskapsytor. Låt fantasin flöda med de många olika möjligheter och kombinationer som fastigheten erbjuder. Varför inte företagsverksamhet, representation, uthyrning eller bostad för den riktigt stora familjen?

På Nya Kyrkogatan 8 bor du i ett centralt och tryggt område. Den stora innergården ger en lugn och avskärmad tillvaro trots närheten till Kristinehamns centrum där du hittar allt ifrån torg och gågata med shopping, restauranger och caféer till promenadstråk längs vatten, över broar och genom kvarter med gammal vacker träbebyggelse och kyrkan.

Om du kör eller cyklar några km kommer du ut till skärgården med badplatser, restauranger, båtplatser och Picassoskulpturen. På vägen ligger Kristinehamns arena med träningsmöjligheter och badhus med äventyrsbad. I en annan riktning, på Marieberg, finns ännu mer för dig som gillar kultur, bl.a. ett konstmuseum och en konsthall. Och då har vi ännu inte pratat om närheten till skog och mark ?

Vill du pendla eller resa så ligger Kristinehamn längs E18 och det är många avgångar varje dag på sträckan mellan Oslo och Stockholm med både tåg och bussar.

Huset och läget är av unik karaktär och behöver upplevas på plats.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna