Stodene, Karlstad

Dillvägen 7

Såld
  • 5 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Jättefint enplanshus med ett rymligt inglasat uterum och utekök

Jättefint enplanshus med ett rymligt inglasat uterum och utekök. Stora renoveringar gjorda. Bra och bekvämt planerade ytor med fyra sovrum. Garage och förråd samt separat tvättstuga.

Välkomnande entréhall med trevlig inblick mot vardagsrummet. Parkettgolv och fina innerdörrar genomgående i villan. Vid entrén finns gästtoaletten med kaklade väggar och klinkergolv. Generöst tilltaget vardagsrum med fönster längs hela långväggen, där utgången till det inglasade utermmet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Köket är fräscht med snickerier i körsbär, bänkskivor av marmor, modernt kakel med rostfri fläktkåpa över spisen. Diskmaskin från 2017, spishäll 2021 , kyl och frys i rostfritt från 2018. Varmluftsugn och micro är från ombyggnadasåret men i mycket gott skick. Köket är rymligt med bra plats för ett stort matbord. Innanför köket finns groventré. Klinkergolv för bekvämlighet. Tvättstugn ligger precis utanför groventrén. 18 kvm tvättstuga som byggdes upp från grunden 2008-09. Här finns två tvättmaskiner frn 2017 och torktumlare från 2020. Sovrumsdel med stort badrum och fyra sovrum. Sovrummen har parkettgolv och har ljusa fina väggar och några har även fondväggar. Två av sovrummen har garderobsvägg med skjutdörrar och ett av dem har även utgång till uteplats. Rymligt helkaklat badrum från 2013 med klinkergolv och kaklade väggar, duschhörn med glasade väggar (2017), handfat i möbel, wc och handdukstork. Två högt sittande fönster släpper in fint ljus.

Stodene är ett toppenområde för familjer och barn att växa upp i med närhet till flertalet välrenommerade och omtyckta förskolor. Stodeneförskolan ligger endast ca 150 meter bort där även skola med årskull 1-6 ligger i en separat byggnad. På samma avstånd bort trafikeras busslinje 8 som tar er in till stan på ca 20 min och går flera gånger per timma. I närområdet inom gångavstånd finns gott om olika fina lekparker, pulkabackar, motionsspår för löpning och längdåkning, idrottsanläggning med fotboll och friidrott, matbutik med postutlämning som är öppet till 22:00, vårdcentral, bensinmack, sol och bad vid Klarälven eller varför inte 18-håls golf vid Bryngfjorden där även utförsåkning erbjuds vintertid.

Huset är besiktigat och försäkrat. Välkommen hem.

Mer om mäklarna