Älvåker, Karlstad

Västra Gärdesgatan 9

Såld
  • 6 rum
  • 145 kvm
  • Villa

Ett hus för den aktiva familjen

Nu har vi nöjet att presentera detta härliga enplanshus för den aktiva familjen på Älvåker!

På Västra Gärdesgatan bor du i nära anslutning till ett rikligt utbud av aktiviteter för liten som stor. Vintertid finns möjligheten att njuta av längdskidåkning vid Bryngfjorden och Tuggelite enbart minuter från bostaden. Under resten av året kan du även spela golf vid samma Bryngfjorden. Utöver detta har du ett brett utbud för motion i form av vandring, cykling, löpning, bad i Klarälven samt fridfulla promenader i den fantastiska I2-skogen. Den nya bron över till Färjestad kommer när den är klar ge dig även enkel tillgång till hockey såväl som ridhus.

--

Enplanshuset på Älvåker ligger perfekt placerat vid ett hörn mot allmänning både mot väster och norr. Huset är byggt 1971 och har under åren 2013/2014 genomgått stora moderniseringar i form av kök, badrum, tvättstuga samt ytskikt. Stora delar av huset har samma slitstarka vinylgolv från Maxwear. Huset ger plats för familjens alla medlemmar och erbjuder upp till 5 sovrum.

Köket från Arrital har utformats med generösa arbetsytor samt gott om skåp för förvaring. Siemens vitvaror gör matlagning och bakning till ett nöje. Den innovativa tekniken och bekväma funktioner avlastar och inspirerar. Rikligt ljusinsläpp vid den fina matplatsen som ligger i anslutning till en stor altan, som går att glasa in, och trälagd terrass,

Kaklat badrum med värme under klinkergolv. Badkar såväl som dusch och vägghängd wc. Utöver detta finns även wc för gäster.

Den stora garderobsväggen utanför badrummet ger god möjlighet till förvaring.

Vardagsrummet är idag avdelat till förmån för ett extra sovrum men går lätt att återställa. De fyra sovrummen är ljusa och fina samt har plats för både säng och förvaring.

Från köket nås ett arbetsrum/kontor med två fönster mot trädgården. Vidare finns en möblerbar hall som leder till bastu, tvättstuga med dusch samt klädkammare.

Vidare finns sedan en groventré och ett rum som idag används som förråd men eftersom det är isolerat och har fönster kan det inredas till ett sovrum/arbetsrum/kontor.

Garaget har fjärrstyrd garageport och asfaltsgolv.

---

Goda kommunikationer till Karlstad genom bil, cykel eller buss.

På Råtorpsskolan går cirka 270 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i ett bostadsområde med goda möjligheter till uteaktiviteter samt närhet till grönområden och lågstadieskolan Södra Råtorps skola.

Mer om mäklarna