Jonstorp, Jonstorp

Gamla Södåkravägen 276

Såld
  • 7 rum
  • 96 kvm
  • Villa

Charmig gård mitt i Kullabyggdens idyll!

Charmig gård mitt i Kullabyggdens idyll!

Drömmer du om ett idylliskt boende på landet, omgivet av fruktträd och vidöppna fält, samtidigt som du har bekvämt avstånd till service och kommunikation? Då är denna charmiga gård något för dig!
Beläget i det fridfulla landskapet mellan Jonstorp och Skäret erbjuder denna fastighet en unik chans att skapa det hem du alltid drömt om, granne med en frodig äppelodling och naturens skiftande skönhet.

Fastigheten är för närvarande i behov av totalrenovering, men potentialen är enorm! Huvudbyggnaden på tomten har en boyta på 96 kvm och en biyta på 69 kvm. Ett annex på ca 22 kvm har omvandlats till en studiolägenhet och är utmärkt som gästhus eller för uthyrning. Dessutom finns ett förråd på ca 30 kvm och ett duvhus på ca 15 kvm.

Denna imponerande tomt sträcker sig över 2413 kvadratmeter och ger en enastående möjlighet till utveckling och kreativitet. Med sin vackra naturomgivning erbjuder platsen stor potential för att förverkliga olika projekt och visioner - det är det bara fantasin som stoppar dig!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna