Hyllinge, Hyllinge

Videgatan 4

REDO™
  • 3 rum
  • 104 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 250 000 kr

Enplansvilla i det eftertraktade området Hyllinge!

Enplansvilla i det eftertraktade området Hyllinge!

Välkommen till denna charmiga enplansvilla i Hyllinge som bär med sig historiens vingslag från 1963!

Villan är belägen på en generös tomt om 936 kvm vilket ger dig gott om utrymme för att skapa din drömträdgård där du kan njuta av både trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter.

När du kliver in genom ytterdörren möts du av ett hus med en boyta på 104 kvm fördelat över tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum skapar en social yta och en känsla av samhörighet och gemenskap där aktiviteter och samtal kan flöda fritt mellan de olika utrymmena. Invändigt finner vi även en gäst WC och ett badrum samt en tvättstuga i anslutning till garaget. Från vardagsrummet och matsalen når vi det rymliga uterummet som fungerar som en förlängning av huset. Här kan du sitta och njuta i soffan eller äta en god middag vid middagsbordet oavsett om det är en kylig höstkväll eller en varm sommarkväll.

Här finns det en fantastisk möjlighet att sätta sin egna prägel på boendet och uppdatera det till dagens standard eftersom huset är i behov av lite omsorg och förnyelse. Den senaste renoveringen som gjordes var köket som ägde rum år 2010.

Videgatan 4 har ett utmärkt läge i det eftertraktade området Hyllinge med gångavstånd till Hyllinge centrum. Här finns närhet till viktiga bekvämligheter såsom Ica Maxi, restauranger och apotek, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Hyllinge genomgår för närvarande en expansiv utvecklingsfas där framtidsplanerna inkluderar etableringar av populära butiker som Willys och Jula med flera. Med endast en kort biltur på 10 minuter in mot Helsingborg når ni Väla centrum som har ett stort utbud av bla butiker, restauranger, matbutiker och gym.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hyllinge, Hyllinge

Videgatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.