Vistaberg, Huddinge

Söderby backe 12

Såld
  • 7 rum
  • 195 kvm
  • Villa

Fantastisk familjevilla med underbar tomt, belägen på återvändsgata med naturen som närmsta granne

Välkommen till ert framtida drömhem i den fantastiska Vistaberg! Här väntar en villa som inte bara har ett av de bästa lägena i området, utan även utstrålar smakfull elegans med en utmärkt planlösning och en imponerande sammanhängande yta för både umgänge och avkoppling, både inomhus och utomhus.

Först och främst, stig ut på den rymliga terrassen som nästan omfamnar hela huset och erbjuder sol från morgon till kväll. Det är här ni kan njuta tillsammans med vänner och familj av långa middagar vid ett stort bord, koppla av i bekväma lounge-möbler och skämma bort er med det lyxiga spa-badet. En plats där alla era sinnen kommer att trivas, omgiven av en fridfull återvändsgata och med naturen som närmaste granne.

Detta boende sträcker sig över två våningsplan och erbjuder hela sju rum, inklusive fyra sovrum, två badrum, en separat tvättstuga samt ett kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Trädgården ger er allt ni kan önska er som familj, med stora, plana gräsytor, vackra planteringar och flera fruktträd. Dessutom finns det ett garage och gott om plats samt parkeringsmöjligheter för fler bilar på infarten. Ni kan vara stolta över att ert hem är framtidssäkrat med solceller och en laddstolpe.

Det barnvänliga och omtyckta Vistaberg-området har inte bara närhet till förskolor och skolor, utan också en avslappnad atmosfär med grönskande skog och ängar där hästar och får betar. Ni har även goda kommunikationer till Huddinge C och ett brett utbud av aktiviteter inom gångavstånd, bl.a. fotboll, padel, friidrott, gym, volleyboll, gymnastik och tennis. Gå och cykla gör ni också enkelt till mysiga Gömmaren, som erbjuder bad både från strand och klippor.

Och låt oss inte glömma den varma gemenskapen i området, där familjer njuter av ett lugnt och harmoniskt grannskapsliv. Välkommen hem till Vistabergs pärla!

Är detta ert blivande drömhem? Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och en ev. förhandsvisning.

Mer om mäklarna