Vistaberg, Huddinge

Hortensiavägen 14

Besiktigad
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Villa
Accepterat pris 7 600 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Friliggande familjevilla med braskamin, stor terrass och skogen som närmsta granne

Välkommen till en exklusiv möjlighet i den eftertraktade och familjevänliga området Vistaberg - en pärla av en friliggande villa som väntar på att bli ert nya hem!

Denna charmiga familjevilla är kärnan i bekvämt boende och harmonisk livsstil. På entréplanet möts ni av generösa och välplanerade sociala ytor som inbjuder till både avkoppling och underhållning. Med fyra rymliga sovrum på övre plan och badrum på båda våningarna, erbjuder detta hem en perfekt balans mellan privatliv och samvaro för hela familjen.

En av de mest betagande funktionerna hos detta hem är det överflöd av naturligt ljus som flödar genom varje rum tack vare strategiskt placerade fönster i alla väderstreck. Detta skapar en ljus och luftig atmosfär som välkomnar er hem varje dag.

Utvändigt bjuder denna villa på en solig och generös terrass med en privat och insynsskyddad atmosfär, perfekt för sommarkvällar och trevliga tillställningar. Tomten gränsar till en vacker allmänning, vilket ger både avskildhet och möjligheter till äventyr för barnen i den omgivande skogen.

Trädgården är en grönskande oas, omsorgsfullt anlagd med vackra planteringar och flera fruktträd som bjuder in till fruktiga skördar och trivsamma stunder utomhus.

Med en stenlagd framsida, carport och extra parkeringsmöjligheter erbjuder detta hem både bekvämlighet och stil. Här finns också gott om plats för utemöbler och personliga detaljer som sätter prägel på den inbjudande entrén.

Denna fantastiska villa är en sällsynt förekomst på marknaden och kommer snart att vara tillgänglig för försäljning. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem i en av Vistabergs mest attraktiva områden.

Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information och för att boka din personliga visning.

Boka visning

  • Kontakta ansvarig mäklare för tid och anmälan.

  • Föranmäl gärna ert intresse. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vistaberg, Huddinge

Hortensiavägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.