Vistaberg, Huddinge

Kornellvägen 6

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 97 kvm
  • Radhus

Välplanerat och familjevänligt radhus med solig tomt och direkt anslutning till grönskande gräsytor

Välkommen till den idylliska och familjevänliga Kornellvägen i det eftertraktade området Vistaberg!

Här har vi det perfekta radhuset för dig och din familj, med en suverän planlösning som är både praktisk och funktionell. På entréplanet hittar ni charmiga och sociala utrymmen som är perfekta för umgänge och mysiga stunder. Det finns gott om plats för ert sällskap och möjlighet att skapa minnen tillsammans.

På övervåningen väntar tre rymliga sovrum med möjlighet till ännu ett om så önskas. Det finns även badrum på båda planen för att göra er vardag ännu smidigare och bekvämare.

Och när det kommer till utomhusutrymmen har ni verkligen hittat en pärla. Den soliga terrassen är det perfekta stället att njuta av solens strålar och utomhusmiddagar, medan den plana gräsytan ger barnen gott om utrymme för lek. Dessutom har ni en underbar lekpark i direkt anslutning till området, som garanterat kommer att vara en favoritplats för era barn.

Här kan ni bo med närhet till förskolor, skolor och smidiga kommunikationer. Dessutom är det bara en kort promenad till Huddinge C, vilket gör det enkelt att ta er vart ni än önskar.

Missa inte chansen att uppleva det bästa av Vistaberg. Kontakta mig för att boka in er på visning och låt mig visa er detta fantastiska hem som kan bli er familjs framtida tillflyktsort!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vistaberg, Huddinge

Kornellvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.