Stuvsta - Segersminne, Huddinge

Dalkarlsvägen 14

REDO™
  • 105 kvm
  • Villa

Välkommen till detta otrolig hus i centrala Stuvsta

Välkommen till detta otroligt charmiga och vackra hus beläget i centrala Stuvsta! Här möts du av en idyllisk atmosfär och en magisk tomt som bjuder in till trivsamma stunder utomhus. Tomten är generöst tilltagen och erbjuder gott om plats för grönska, växter och till och med fruktträd för en härlig trädgårdsupplevelse.

Huset, som stoltserar med sina 100 år, har bevarat sin enastående charm och karaktär. Vid tomtgränsen finns en praktisk carport, vilket ger extra bekvämlighet och skydd för din bil. Två våningar tillsammans med en källare erbjuder generösa utrymmen och möjligheter.

Inomhus möts du av två fantastiska kakelugnar, en i matsalen och en i vardagsrummet, som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Entréplanet erbjuder sociala ytor i form av en stor hall, ett tilltaget vardagsrum, en trevlig matsalsdel och ett kök med oerhörd charm. Det fantastiska uterummet ger möjlighet till sociala sammankomster och avkoppling i en underbar miljö.

På övervåningen finner du tre rymliga sovrum, alla inredda för optimal komfort. Dessutom finns möjlighet att nyttja källardelen för att skapa ytterligare ett sovrum eller anpassa utrymmet efter dina önskemål. Huset har två toaletter och ett badrum på övervåningen för praktisk och bekväm boendelösning.

Det centrala läget gör det lätt att ta sig till och från kommunikationer, och du har bekvämt avstånd till olika bekvämligheter. Ett unikt tillfälle att äga ett hus med historia och samtidigt njuta av modern komfort. Missa inte chansen att uppleva denna pärla av ett hem - välkommen till ditt nya drömhus i centrala Stuvsta!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stuvsta - Segersminne, Huddinge

Dalkarlsvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.